Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Δημήτριος

mauromatis-dimitrios

Οικονομολόγος


Γεννήθηκα το 1961 στην Ορεστιάδα Έβρου, Είμαι παντρεμένος με την Μανωλοπούλου Ζωή που κατάγεται από το Ν. Ηλείας και έχουμε μια δεκαεπτάχρονη κόρη. Το 1979 τελείωσα το Λύκειο στην ακριτική Ορεστιάδα.

Το 1986 πήρα το πτυχίο Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, με ειδίκευση στους Συνεταιρισμούς και σε Νομικά Πρόσωπα κοινωφελούς σκοπού.

Μετά από το στρατό, εργάζομαι συνεχώς στον ιδιωτικό τομέα, ξεκινώντας το 1988 την επαγγελματική μου καριέρα σε επιχειρήσεις του Βύρωνα και της Καισαριανής.
Εργάστηκα σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών ως Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Προσωπικού. Εδώ και πολλά χρόνια διατηρώ Φοροτεχνικό-Λογιστικό Γραφείο στον Βύρωνα μαζί με την σύζυγο μου, επίσης Φοροτεχνικό.

Από το 1986 είμαι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος και στο διάστημα 1986 - 2000, ήμουν μέλος του Δ.Σ. Επίσης, είmαι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 

 


Στοιχεία Επικοινωνίας : T | 210 7651084 E | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Βασιλική (Βίκυ) ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος »