Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΚΩΛΕΤΣΗΣ Δημήτριος

koletsis-dimitrios

Γιατρός Επιμελητής Α’ ΚΑΤ


Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε και κατοικεί στο Βύρωνα. Κατάγεται από την Ήπειρο. Έιναι 45 ετών και παντρεμένος με εκπαιδευτικό.
Φοίτησε στα δημόσια σχολεία του Βύρωνα και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό στον Α.Γ.Σ.Β. και στους Νέους Βύρωνα.

Ανέπτυξε πολιτική δραστηριότητα από τα μαθητικά του χρόνια και συνέχισε μαχητικά ως φοιτητής και συνδικαλιστής ιατρός. Απόφοιτος Ιατρικής που εργάζεται ως Επιμελητής Α’Αναισθησιολογίας στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
Συμμετέχει σε συμβούλια του Νοσοκομείου ΚΑΤ (Επιτροπή Χειρουργείων κ.α.). Ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη συμμετέχοντας σε σείρα συνεδρίων και σεμιναρίων. Επί σειρά ετών, εκλεγμένο μέλος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) και της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), στην οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη θητεία του.Έχει διατελέσει ιατρός της εθνικής ομάδας σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις.

Στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κόνσουλα και την παράταξη του <Βύρωνας Καθαρή Επιλογή>, για να προσφέρει την εμπειρία του ως ιατρός στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανείς δημότης του Βύρωνα χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6972273793 Ε | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΡΗΤΙΚΟΣ Γεώργιος ΛΑΥΡΕΝΤΖΟΥ Μαρία »